Un bloc: un gran recurs!

Avui us volem presentar un bloc amic: “Podria ser” . Aquest bloc ha estat creat per una mestra de l’escola Congrés-Indians arran d’una experiència genial amb uns alumnes d’una altra escola. Amb aquests alumnes es va dur a terme el projecte “Cinema en curs” i es va despertar tanta passió per la fotografia i el cinema que van demanar tenir un espai per a continuar aprenent conjuntament.

Tot visitant-lo us podeu començar a imaginar el que serà el projecte “Petit cinema en curs” al centre Congrés-Indians i del que aviat començareu a rebre notícies. A continuació us oferim una petita mostra cedida per la Maria, una alumna nostra del curs passat.

 

Però no només això, podeu trobar un munt de coses interessants com poden ser  les referències que es fan a llibres i autors/es de literatura infantil i juvenil.

A l’escola Congrés-Indians s’ha cuidat molt la selecció de llibres i, si esteu interessats, us anirem linkan articles del bloc “Podria ser” per tal que pugueu descobrir-los i aprofundir molt més en ells.

El link del bloc amic el teniu a la columna de la dreta, però us l’afegim en aquest mateix article:

http://electrotipia.wordpress.com/

Esperem que us sigui de molta utilitat!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s