Jugar, jugar i no parar de jugar!!!!

Si observem detingudament a un infant durant un llarg període de temps, estem en contacte amb ell, l’escoltem (amb tots els sentits) i mantenim una actitud de respecte absolut; amb molta seguretat, ens sorprendrà.

Els infants són individus complets amb una dignitat, una capacitat d’aprendre i interactuar amb el món innata. Els adults els guiem i els acompanyem en aquest procés, però no som els amos absoluts del coneixement i la realitat del món que ens envolta.

Amb aquesta mirada sensible la Carmen i la Claudia han muntat una petita empresa  “Jugar i jugar” que ofereix materials i jocs que respecten als infants, els seus ritmes, la seva forma de veure i moure’s pel món i la seva manera particular d’aprendre. Aquesta acurada selecció, és fruit d’una actitud de formació i recerca constant: una feina dura!

No només són una empresa familiar on també hi comptem amb la col·laboració de l’Anna (Comunicació) i Christiane (comandes i magatzem), són unes persones fantàstiques que comparteixen els seus coneixements,  imparteixen tallers  i formacions i tenen una voluntat d’ajuda i servei admirable.

Podeu consultar els seus materials i comprar on-line a la seva web:

http://www.jugarijugar.com/

A la seva web també podreu trobar bibliografia, links i articles molt interessants. Us recomanem que us feu una passejada!

I, si això fos poc, també tenen un bloc ben interessant amb reflexions i qüestions pràctiques i útils:

http://jugarijugarcast.wordpress.com/

Els enllaços els mantindrem fixos al present bloc a la secció de “Webs i blocs sobre joc infantil”.

I res  més, a jugar sense parar!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s