Watermelon Cat Company: una altra manera de veure i viure el joc.

A un anterior article us vam presentar “Jugar i jugar” i tota la filosofia que hi havia al darrera. Avui us volem parlar d’un altre projecte que, tot i que és diferent a l’anterior, té algun punt en comú.

El Juan i la Susana viuen a Amsterdam i han engegat la “Watermelon Cat Company”. Arran del naixement de la seva filla Vera van endinsar-se en una gran aventura que els va redescobrir el món del joc i la joguina.

Arquitectes i molt interessats pel món del disseny, van començar a veure l’oferta existent i a fer-se replantejaments. Per aquesta raó van emprendre aquesta iniciativa.

La “Watermelon Cat Company” intenta fer una selecció de productes respectuosos amb els infants que potenciïn la seva creativitat i les seves capacitats. Són joguines clàssiques, la gran majoria, realitzades per dissenyadors i dissenyadores formats a la Bahaus (entre d’altres) i que es caracteritzen per ser joguines polivalents, obertes a moltes possibilitats i saludables. Aquest factor és essencial pel Juan i la Susana que han fet una gran recerca pel que fa als materials que ofereixen tot buscant que els productes químics no facin cap mal als infants.

Tenen una web on es poden contemplar tots els productes, llegir alguna explicació i comprar. Però el que ens resulta més interessant de fer-vos arribar és que també tenen un bloc on van penjant articles que us poden semblar interessants. Ara han començat una sèrie d’articles per a fer joguines amb materials reciclats: molt recomanable!!!

Us deixem amb els links que, de totes maneres podreu trobar a l’apartat “Web i blocs sobre joc” als enllaços de la columna de la dreta d’aquest mateix bloc:

http://www.watermeloncat.nl/epages/62791642.sf/es_ES/?ObjectPath=/Shops/62791642/Categories

http://watermeloncates.wordpress.com/

Esperem que us sigui d’utilitat!

2 thoughts on “Watermelon Cat Company: una altra manera de veure i viure el joc.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s