Un article de Punset sobre Educació Emocional.

Avui hem llegit un article al bloc de l’Eduard Punset sobre l’educació emocional dels infants i la responsabilitat dels adults en relació a aquest tipus d’aprenentatges que ens ve molt de gust compartir amb tots vosaltres.

És un article breu, interessant i que recull tota una sèrie de troballes científiques en relació a aquest tema tant important.

Els que ja coneixeu al Punset, sabeu l’interès d’aquest autor a les seves darreres publicacions en relació a les emocions. En algun article posterior d’aquest bloc us en parlarem més sobre els seus llibres i us farem alguna recomanació. Fins aquell moment, esperem que gaudiu de les seves paraules. Us deixem amb el link:

http://www.eduardpunset.es/9154/general/a-veces-invertimos-mas-en-un-coche-que-en-un-hijo

One thought on “Un article de Punset sobre Educació Emocional.

  1. La visió d’un home com Eduard Punset sempre és interessant i pot ser un bon punt per iniciar una reflexió.
    Però, òbviament, tot és molt relatiu. Ser fill de pares separats pot trasbalsar la teva vida o no, tot depèn de com es treballin els vincles. Anar a una llar d’infants abans dels 5 anys, pot ser traumàtic o no, tot depèn del mateix que abans.

    El que a mi em resulta interessant d’aquest article és que ens ajudi a reflexionar sobre la necessitat de cuidar els vincles afectius amb els infants en tots els àmbits ja que són molt important pel seu desenvolupament.

    Isabel

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s