Frases sobre creativitat i imaginació.

Avui us volem fer arribar dues frases pronunciades per dues persones rellevants que fan reflexionar sobre moltes de les coses que hem anat escrivint en articles anteriors. La primera és d’Albert Einstein i, com ja sabeu molts de vosaltres, a l’escola no va tenir gaire èxit. Quan es va fer adult es va consolidar com un dels físics més importants de la història de la humanitat i va dir les següents paraules:

“La imaginació és més important que el coneixement.”


L’altra frase pertany a Johann  Wolfgang Goethe que va ser un dels dramaturgs, novel·lista i poeta alemany més rellevant del Romanticisme. Les  paraules que reproduirem a continuació ens agraden especialment ja que ens fan reflexionar sobre la necessitat de plasmar una part de nosaltres en totes les nostres creacions. És a dir, l’art no ho és, sinó hi ha una part del nostre propi individu que transforma la realitat. Aquestes són les paraules de Goethe:

“Si jo pinto al meu gos exactament com és, naturalment tindré dos gossos, però no una obra d’art.”

2 thoughts on “Frases sobre creativitat i imaginació.

  1. El tema sobre Einstein i la seua infantesa és un mite. Per a major informació, consulteu el llibre “Einstein. Su vida y su universo” (Walter Isaacson, Ed. Debate, 1a. ed., set. 2008). Val la pena llegir-lo i tot, almenys atenent al meu parer.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s