Transformar les escoles amb passió.

El programa “Redes para la ciencia” està dedicant uns quants programes al tema de l’educació. Una passejada pel seu bloc pot ser molt interessant per a qualsevol que estigui en la línea d’investigar i descobrir quines són els nous reptes per a l’educació del futur.

Alguns d’aquests programes i d’aquests articles els hem comentat en aquest bloc i avui us volem proposar un altre dels seus programes. El número 78 es titula “Crear hoy las escuelas de mañana”. En ell, Richard Graves, considerat un gran líder educatiu de l’actualitat, parla de la passió i de la il·lusió del professorat com a element clau per a transformar un sistema desfasat i adaptar-se les necessitats individuals i socials del moment actual.

Us deixem amb el vídeo, però si accediu al bloc de redes podreu també veure el ric debat que es va crear i participar-hi!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s