“L’educació s’ha reformat, però no s’ha transformat”

El 4 de novembre vam publicar en aquest mateix bloc el post “Creativitat i Escola”. En ella us oferíem una entrevista que es realitzava a Sir Ken Robinson a la secció de “La contra” de La Vanguardia. També us afegíem un vídeo on aquest home lluitador ens feia tota una conferència, amb una admirable forma de comunicar-se, on reflexionava sobre l’educació i com aquesta ha de transformar-se en una eina per a ajudar a l’individu a trobar-se amb ell mateix.

Avui us presentem la segona part d’aquesta entrevista que ha publicat fa poc la Vanguardia i en ella ens parla de la necessitat del sistema educatiu de transformar-se. Fins ara, s’ha reformat però això no és suficient. La mirada educativa ha d’estar atenta i permetre que totes les persones trobin el seu lloc i la seva passió que els ajudi a desenvolupar-se a la vida.

Si cliqueu el següent link podreu accedir a l’entrevista:

http://www.lavanguardia.es/lacontra/20101223/54093197753/tu-tribu-sabra-ver-en-tus-fallos-la-semilla-de-tus-exitos.html

Us deixem també amb el vídeo que la Laia ens va deixar penjat als comentaris del post “Creativitat i Escola”.  En aquest vídeo, d’una forma molt original i expressiva, podem entendre molt més els conceptes clau al voltant dels que gira el pensament de Sir Ken Robinson.

7 thoughts on ““L’educació s’ha reformat, però no s’ha transformat”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s