El desig d’aprendre o aprendre del desig.

Fa  uns mesos vam publicar l’article “Escoles de nova creació: noves experiències”. En aquell article vèiem que les noves escoles que han aparegut en els darrers anys estan aprofitant l’oportunitat de començar de zero per a dur a terme projectes alternatius i innovadors.

Molts d’aquests projectes comparteixen una nova mirada cap a l’infant i cap als seus processos d’aprenentatge i intenten donar resposta a les necessitats globals dels individus.

Avui us volem convidar a llegir un article que parla sobre l’Escola Congrés-Indians. Ens complau presentar aquest article ja que dóna a conèixer un projecte en el que estem implicades al 100% i del que ens sentim molt contentes.

L’article es va publicar el passat dilluns dia 17 de febrer al “Periódico de Cataluña” i va ser el resultat d’una visita intensa, per part dels periodistes, a l’escola.  A l’article es mostren els trets més característics i el tarannà del centre així com també es fa esment de l’escola dels Encants, també de Barcelona,  i a la que li hem d’agrair la seva ajuda, el seu suport i la seva inspiració.

Esperem que us sigui d’utilitat. Per accedir a l’article només heu de clicar les següents paraules:

Aprender del deseo

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s