Imatges per promoure la universalització de l’educació

Us volem donar a conèixer una iniciativa que ens ha semblat fantàstica. L’ONG Global Humanitària i Blipoint van posar en marxa un concurs de fotografia a l’abril del 2010 amb el tema “Per una educació universal”.

Les fotografies que es podien presentar havien de  ser una  interpretació artística i personal de l’objectiu número dos per aquest mil·lenni que va establir l’Assemblea de les Nacions Unides l’any 2000: que tothom pugui accedir a l’educació.

Els fotògrafs guanyadors han cedit les seves imatges que ara es poden adquirir a través del web de Global Humanitària pagant 50 €. D’aquesta manera es col·labora per tal de fomentar la universalització de l’educació.

La veritat és que us convidem a fer un passeig per aquestes fotografies perquè, des del nostre punt de vista, són d’una gran sensibilitat i mostren una diversitat molt variada en relació a molts aspectes. Mostren des del dret a l’educació de tots els infants en qualsevol circumstància a el dret a educar a la llar passant per l’educació dels infants amb més dificultats.

Al següent link podreu ampliar la informació i accedir a la galeria d’imatges:

http://www.globalhumanitaria.org/hacer_escogetuimagensolidaria.php

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s