La importància del naixement.

Ja fa uns dies us vam fer referència a una entrevista a Marta Espar que publicà “La Contra de la Vanguardia” . En ella es comentava la importància de recuperar el part com un fet fisiològic on la medicina només és un suport, en el cas que sigui necessari. La perspectiva d’Espar és naturalitzar el moment del part i permetre que la dona gaudeixi  i sigui feliç.

Avui, casualitats de la vida, publiquen també a  “La Contra de la Vanguardia” una entrevista a la Maria Luisa Becerra que, com a experta en teràpia de constel·lacions familiars sistèmiques, parla de la importància de les circumstàncies que es produeixen durant el naixement.

Com podreu veure a la pròpia entrevista, la Maria Luisa Becerra comenta que tenir en compte les circumstàncies del teu propi naixement és una part fonamental per arribar a conèixer el teu ésser molt millor. Cuidar el moment del naixement és primordial i, en el cas que no hagi anat el millor possible, sempre es poden fer coses per a intentar curar aquest primer moment. L’important, segons l’entrevistada, és que siguem conscients de tot plegat i intentar crear un bon clima per tal que el naixement vagi el millor possible.

Podreu accedir a tota l’entrevista a través del següent link:

http://www.lavanguardia.es/lacontra/20110228/54121352757/las-circunstancias-de-tu-nacimiento-son-tu-guion.html

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s