La infància és sagrada

Mai ens cansarem de fer referència a persones que insisteixen en la idea de la cura responsable i respectuosa amb la natura dels infants. És el cas de l’Evânia Reichert que fa unes setmanes va ser entrevistada a “La Contra de la Vanguardia” i que, com experta en educació infantil, profunditza tant en el vincle de mare i fill com en la consciència familiar i social en relació a l’educació dels nens i nenes.

Acaba de publicar Infancia, la edad sagrada (La Llave) que va escriure sentint que hi havia una necessitat urgent de parlar dels infants i de com la nostra actuació d’adults envers ells i elles pot ajudar-lo a créixer, o tot el contrari,  reprimir-los i tallar-los les ales. L’Evânia, com a psicoterapeuta familiar,  denuncia les situacions de violència que es generen en el sí familiar que es viuen en silenci i que fereixen la part més essencial dels infants.

Ens complau convidar-vos a visitar el següent link on podreu llegir l’entrevista completa:

http://www.lavanguardia.com/lacontra/20110518/54156343437/la-paz-en-el-mundo-empieza-en-el-vientre-de-la-madre.html

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s