Comiat del primer curs…

Demà, dia 22 de juny, s’acaba el curs. Però no ha estat un curs qualsevol. Ha estat el primer curs per a l’escola Congrés-Indians. Ha estat un any intens i ple de novetats. Molt gratificant i, al mateix temps, esgotador.

El nou curs se’ns presenta ple de nous reptes i moltes preguntes que hem de contestar. Per sort no estem soles! Comptem amb una comunitat educativa impressionant: famílies, conserge, dona de fer feines, vetlladors, personal en pràctiques i voluntaris i alumnes. Quin any ple de sorpreses que tanquem i és que la sorpresa més gran han estat les persones que ens hem trobat en aquest camí breu però trepidant.

S’acaba el curs i ja hem crescut una mica. Hem crescut de la mateixa manera que els infants que conformen aquesta escola. I, parlant de créixer, no m’he pogut resistir de publicar aquest article acompanyat d’un vídeo ple de subtilesa i d’una riquesa impressionant que, precisament, va del cicle vital i, al meu entendre, de com la infància és la base de tota la nostra vida.

És un tresor d’aquells que et trobes per internet i que m’havia reservat per una ocasió com aquesta. Moltes gràcies per tot a tots i totes! Des d’aquí només dir que em sento molt orgullosa dels meus companys i companyes de viatge!!!

A gaudir!!!

One thought on “Comiat del primer curs…

  1. Aquest article està dedicat a la fan més fan del “Cafè pedagògic” i que sempre es queixa quan no hi ha articles nous al bloc. No cal dir noms…ja sabeu com som. Per a tu! Per ser la millor de les millors que hi ha al món de les millors i per unir a aquest equip tant fantàstic!!! Gràcies per ser com ets i per generar l’energia que generes!!!

    Un petó ben fort!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s