Pedagogia i futbol.

Ja feia temps que ens havien parlat del projecte que es duu a terme a “La Masia” del Barça i, a grans trets, ens semblava molt interessant. També sabíem que el Carles Folguera, com a director de “La Masia”, tenia un tarannà i una mirada pedagògica que podia ser significativa per a fer créixer les idees que en aquest bloc es van exposant.

Per aquesta raó ens va fer una il·lusió especial l’entrevista que li van dedicar, ja fa uns quants dies, a “La Contra de la Vanguardia”. El Carles ens parla d’una visió educativa global que contempla les emocions dels infants i joves que ocupen “La Masia” així com l’importància d’educar en valors. L’entrevista se’ns ha quedat curta ja que ens agradaria conèixer molt més en profunditat aquest projecte que com a pedagog (i això ja diu molt) porta a terme el Carles. Tot i això, no volíem deixar de compartir-la al bloc i, prometem, que farem una recerca per tal d’aprofundir molt més en aquesta visió tant particular que uneix educació i esport de forma global i humana.

Si voleu accedir a l’entrevista només heu de clicar les següents paraules:

“‘Tu destino te lo marcas tú’: eso enseñamos en la Masia”

One thought on “Pedagogia i futbol.

  1. Gràcies per continuar amb aquests regalets estiuencs a través del Cafè Pedagògic!
    I sobre aquest article, alguna vegada n’hem parlat… l’actual Barça no deix de ser el triomf d’un sistema educatiu!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s