Viatjar en Família

Entenem que potser aquest article arriba tard de cara a planificar les vacances d’agost. Ho sabem! Però, de totes maneres, igual pot ser útil per planificar les de l’any vinent o, simplement, per a posar les dents llargues a les persones que, com jo, aquest any no farem un gran viatge.

Avui us volem presentar un bloc i un lloc web de dues famílies que viatgen per tot el món en companyia dels seus fills i filles. En tots dos podreu trobar informació molt interessant sobre els seus viatges així com d’altres qüestions que us poden resultar també molt útils. Qui ha dit que no es pot viatjar amb infants petits? De ben segur que aquestes famílies no.

El primer espai web que us presentem és “Familias en ruta” . Es tracta d’una revista digital que elabora la família conformada pel Max, la Susagna i, la seva filla de 3 anys, la Lluna. En ella podreu trobar, a part d’un munt d’idees per a fer amb infants, informacions sobre la criança a d’altres indrets del món i articles sobre educació. Aquesta família, amb molt de seny, han viatjat per països com Nicaragua, Salvador o Costa Rica. Us animem a que llegiu les seves cròniques ja que són molt i molt interessants.

L’altra bloc l’elabora la família Reboredo Silvente i es diu “Viajar con niños”. Aquí també podreu trobar des dels seus preparatius per a viatjar a Xina a articles en els que exposen la seva opinió sobre circumstàncies que s’han anat trobant en els seus viatges passant per molts consells pràctics. Ells han viatjat a llocs com Cuba, Kenia o Indonèsia amb nadons.

Totes dues famílies no volen renunciar a compartir aquesta passió tant intensa pels viatges amb els seus fills i filles i, des d’aquí, volem expressar la nostra més sincera admiració per obrir aquesta porta tant interessant als seus lectors. Moltes gràcies per la tasca que esteu realitzant i per enriquir la nostra mirada sobre les possibilitats dels propis infants i de la vida en família!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s