Presentació del quadern “Faros”: Com educar les emocions?

El passat 6 de març un grup de mestres de l’escola vam acudir a l’hospital de “Sant Joan de Déu” per assistir a la presentació del “Cuaderno Faros”  realitzat pel mateix hospital amb la col·laboració de la “Fundació Punset” que parlava de com educar les emocions dels infants i els adolescents.

A l’acte va assistir el nostre emblemàtic Eduard Punset que va fer una petita introducció al “Cuaderno Faros” i també ens va oferir alguns consells, com ell deia, de forma totalment gratuïta com, per exemple, “la felicitat és l’absència de por”.

També ens van presentar la nova web de “El observatorio Faros” on es pot trobar informació diversa al voltant de la salut infantil i que podeu visitar si cliqueu aquí.

Altres ponents d’aquesta presentació van ser Rafael Bisquerra, catedràtic de l’Universitat de Barcelona i director del màster en “Educació Emocional i Benestar”, entre d’altres coses. També  el Gaspar Hernández, conductor del programa de radio “l’Ofici de Viure”, va parlar i ens va fer una reflexió molt interessant en relació a les emocions que promouen, actualment, els mitjans de comunicació. I també d’altres personalitats que estan, actualment, treballant l’educació emocional des de diversos àmbits ens van oferir el seu punt de vista, els seus estudis i les seves aportacions.

Tot plegat molt interessant. La presentació es va retransmetre en directe per internet i es pot veure el vídeo si cliqueu aquí. Tanmateix, podeu baixar-vos el quadern complet si cliqueu aquí.

2 thoughts on “Presentació del quadern “Faros”: Com educar les emocions?

  1. Hola,
    El video del que heu posat el link és d’un curs sobre neonats prematurs ( que per cert, no te desperdici, amb testimonis d’exprematurs que van anar , tocar el piano…). Un curs molt especial i interessant. Però no és el video sobre educació emocional!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s