Un minut de pau

Jo no sé ni com, però el cas és que he arribat a un vídeo realitzat amb una sensibilitat espectacular. En un minut i gràcies a un infant conegut amb el nom d’Unai González ens traslladem a un espai oníric on ens expliquen, amb poques paraules, que és la  tan esmentada “Pau”. Amb un discurs poètic breu però intens, aquesta producció audiovisual m’ha captivat i no he pogut evitar fer el que, molt segurament, moltes de les més de 80.000  persones que l’han vist han fet abans que jo: compartir-ho. 

Unai González, protagonista del vídeo “NOS-OTR@S”. Via “Networker. PNL y Desarrollo”.

Guanyador del concurs “Dame un minuto de paz” (2012) organitzat per la “UNESCO Etxea”, el curtmetratge “NOS-OTR@S” dirigit per l’ Iban González ha donat ja la volta al món cibernètic. Per aquells que ja el coneixíeu, espero que el retrobament sigui més que agradable i, per aquells que no en teníeu notícies, espero que la descoberta sigui del vostre gust.

Si tots els que l’hem vist ens hem commogut d’igual mode potser pot arribar a ser veritat que l’art i la creativitat pot canviar el món (o si més no el cor dels que l’habitem).

Podeu veure més vídeos al canal de “Youtube” de l’ “UNESCO Etxea”. I, si algú s’anima, podeu accedir aviat a la presentació i inscripció del nou concurs anomenat “Dame un minuto de Ecociencia”. 

8 thoughts on “Un minut de pau

 1. Que bo!! A compartir-lo, que això ha d’arribar al màxim de gent possible.

  Per cert, no sé si has vist la pel·lícula ‘Solo es el principio’. Jo la tinc a la cua de pendents perquè no la trobo per enlloc (maleïts blockbusters), però tracta d’un grup de joves alumnes que es dediquen a pensar i reflexionar sobre la vida, la felicitat, la mort, els pares,… una mica en la línia de la Filosofia 3/18 pel que sembla. Té molt bona pinta. Si la veus o la trobes, ja m’ho comentaràs.

  • Penso com tu, aquest vídeo ha d’arribar a tothom!!! Espero que així sigui!! La pel·lícula “Solo es el principio” no l’he vist encara. Pel que jo sé encara hi és a les cartelleres d’alguns cinemes. Molt probablement, per aquesta raó, encara no la trobis en format dvd…penso, vaja..

 2. Qué maco, Isabel! La veritat és que no trobo el moment de poder tornar a seguir el teu bloc, se m’acumula la feina! El curs passat vivia massa bé. Ara toca aplicar tot el que s’ha investigat, amb calma i tranquil·litat. Gràcies pel bloc que tens, una lectura obligada per a tothom interessat en l’educació.

  • Quina alegria saber de tu, Àlex!! Et vaig seguint a la xarxa i sé que estàs concentrat en alguna cosa ben interessant… a veure si aviat podem tenir més detalls de tot plegat. Gràcies pel teu comentari i per les teves paraules amables!!! Ja saps on som, sempre seràs benvingut!!!

 3. Hola Isabel, enhorabuena tienes un blog precioso. Además de los contenidos, nos encanta el gusto especial que tienes para seleccionar los vídeos y las fotografías. Hemos encontrado muy interesantes las entradas que redactaste sobre inteligencias múltiples, un tema que tratamos a fondo en Ikaia.

  Un abrazo muy fuerte.

  PD: La próxima vez nos atreveremos a escribirte algo en catalán.

  • En catalán o castellano da igual, lo importante es que nos comuniquemos y lo bueno que tiene la red es que nos pone en contacto a personas que compartimos pasiones, vocaciones o intereses. He visto vuestro bloc y veo que tenemos muchas cosas en común. Me despierta mucho interés vuestro proyecto y me gustaría saber más detalles sobre el mismo. ¡Me alegra que os gusten las entradas sobre las inteligencias múltiples! Ya he visto que también es un tema importante para vosotros. Hacer esas entradas fue un gran ejercicio para mí. En mi escuela trabajamos mucho con ellas y, en algunas ocasiones, resulta complejo observar, documentar y comunicar a la comunidad educativa usando sus términos. Es, en ocasiones, confuso. Hacerlas nos ayudó a todos a entenderlas algo mejor. Gracias también por valorar el tema estético y audiovisual porque lleva un tiempo hacerlo e intento que siempre sea muy coherente con aquello que dicen los textos. En algunas ocasiones las imágenes las encuentro en internet y procuro hacer referencias siempre a los lugares donde las encuentro y otras son imágenes propias ya que me gusta mucho hacer fotografías y evaporarme en ese proceso.
   ¡Muy agradecida por vuestro comentario y valoración!

   ¡Un abrazo muy fuerte a vosotros también! ¡Estamos en contacto!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s