Murmuri

Avui poquetes paraules per a presentar un vídeo que ja ni recordo com vaig arribar a ell. A l’inici de l’estiu us vaig presentar un on apareixien uns flamencs que viatjaven d’un lloc a un altre (L’arribada dels ocells). Avui la cosa també va d’ocells.

Gnu500

Una imatge del vídeo “Murmuration” via “Islands & Rivers”.


No sé que em deu passar que els ocells solitaris no m’acaben de generar un gran interès i, en canvi, quan veig aquests esbarts d’ocells impressionants que es mouen d’un lloc a un altre a l’uníson com si fossin un únic organisme, m’impressionen moltíssim.

Al vídeo d’avui podreu veure un parell de noies que viatjant en una petita barca es troben amb un d’aquests esbarts. La senzillesa de l’embarcació, l’entusiasme de les seves tripulants, la bellesa del paisatge i aquest fenomen fugaç i efímer em semblen que acompanyen de la millor manera el fred que últimament s’està imposant.

Les autores d’aquest vídeo són la Sophie i la Liberty. Dues cineastes independents que tenen com a base la ciutat de Londres i que es caracteritzen per treballar les imatges de forma experimental. Conegudes amb el nom de “Islands & Rivers” el vídeo que avui us presentem i que té com a nom “Murmuration” és una mostra de la sensibilitat, alegria i vitalitat que transmeten moltes de les seves peces.

Que el gaudiu ben abrigats!!!

13 thoughts on “Murmuri

    • Separados aparentemente. En el momento que indagas en ti mismo descubres la unión existente y todo ese potencial que tú destacas. Sin duda, como bien dices, una de las cosas más bellas con las que contamos los seres humanos: la unión sutil y latente que siempre, siempre está en el fondo de nuestros corazones.

  1. Uau! Increïble! Què bonic trobar algú per compartir somnis i aventures i aquests moments tan màgics que només es poden copsar en aquell instant. I què bonic també poder-los i saber transmetre’ls! Tot i que veure-ho asseguda a l’estudi no déu ser ni la meitat de gratificant com està allà vivint-ho.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s